Кіровоградщина: спортивним бути модно! (ФОТО)

Червень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 950 | Коментарі: 0

Під таким гаслом в рамках тижня масового спорту та пропаганди здорового способу життя, який триває на Кіровоградщині,

17 червня 2013 року у с.Бірки, Олександрівського району Кіровоградським обласним центром спільно з Олександрівським районним центром фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” проведено спортивно-масові заходи для дітей, відпочиваючих у дитячому закладі оздоровлення і відпочинку “Жовтень”.
Програма заходів складалася із різноманітних комплексних естафет з м’ячами, обручами, ключками в яких учасники змагалися на спритність, швидкість, влучність та вміння працювати у команді.
В результаті наполегливої боротьби, яка супроводжувалась активною підтримкою глядачів, у спортивних заходах “Спортивним бути модно!” перемогу здобула команда із тріумфальною назвою “Лідери”, учасники якої разом із іншими переможцями змагань отримали від обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” іменні грамоти та довгоочікувані медалі.
Однак, найголовніше – не перемога, а участь, гарний настрій, посмішки на обличчях та гарний початок оздоровлення у літньому таборі!

Під таким гаслом в рамках тижня масового спорту та пропаганди здорового способу життя, який триває на Кіровоградщині,
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool