Кіровоградщина: спортивне свято у Хвилі (ФОТО)

Липень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1268 | Коментарі: 0

Минулими вихідними Кіровоградський обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” організував спортивне свято для дітей, відпочиваючих у ДОТ “Хвиля”, що у Світловодську.

У спортивних заходах “Школа плавання” та “Спортивним бути модно!” юнаки та дівчата показали усю жагу до перемоги. Діти змагалися на суші та на воді, виконуючи не легкі завдання організаторів на спритність, швидкість, влучність та уміння працювати у команді.
В результаті наполегливої боротьби, яка супроводжувалась активною підтримкою та гаслами глядачів, у спортивних заходах “Спортивним бути модно!” перемогу здобула команда ІІІ загону “Дружба”, а у масових заходах “Школа плавання” не було рівних “Карасикам”, представникам І загону.
Всі переможці та учасники змагань отримали дипломи та подарунки від обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”. Та найголовніше – не перемога, а участь, гарний настрій та сяючі обличчя дітей!

Кіровоградщина: спортивне свято у Хвилі (ФОТО)

Кіровоградщина: спортивне свято у Хвилі (ФОТО)

Кіровоградщина: спортивне свято у Хвилі (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool