Кіровоградщина: сокирою та по голові!

Квітень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 833 | Коментарі: 0

Кривавим подіям передувало спільне розпиття спиртних напоїв чоловіка у компанії кількох жителів одного із сіл Новоукраїнського району. Сварка, яка виникла під час застілля між ним та господарем будинку, закінчилася застосуванням сокири.

До Новоукраїнського райвідділу міліції УМВС України в Кіровоградській області надійшло повідомлення від чергової медсестри дільничної лікарні населеного пункту про те, що з тяжкими травмами голови до медичного закладу доставлено 60-річного місцевого жителя.
Прибувши за місцем проживання потерпілого, правоохоронці з’ясували, що напередодні ввечері до нього завітало подружжя місцевих жителів та ще один знайомий – житель іншого району. Всі разом вживали алкоголь.
Згодом між приїжджим гостем і господарем помешкання виникла сварка. У ході з’ясування стосунків, підігрітий спиртним, один із них схопив сокиру та ударив свого опонента обухом у груди і по голові…
За словами в.о. начальника Новоукраїнського РВ УМВС в області Ігоря Матвійчука, підозрюваного працівники міліції затримали за місцем його проживання, у Добровеличківському районі. Раніше чоловік був засуджений за скоєння розбійного нападу.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). Максимальний термін ув’язнення, передбачений санкцією статті, – до 15 років позбавлення волі. З місця події вилучено знаряддя скоєння кримінального правопорушення, розслідування триває.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool