Кіровоградщина: Ще раз попереджаємо всіх мешканців області,- головний міліціонер області

Жовтень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 1850 | Коментарі: 0

Про це наголосив начальник УМВС в області Сергій Кондрашенко наголосив під час прес-конференції за участі представників ЗМІ та Всеукраїнської громадської організації «Комітет виборців України», що відбулася сьогодні у відомстві.

- Ще раз попереджаємо всіх мешканців області про передбачену законом адміністративну та кримінальну відповідальність за порушення виборчого законодавства. Звертаємося до представників громадськості, спостерігачів, журналістів з проханням у разі виявлення будь-яких фактів, які, на їх думку, можуть свідчити про порушення закону, повідомляти правоохоронні органи. Для постійного зв’язку з громадянами в УМВС області цілодобово працює «гаряча лінія» - (0522) 24-15-60, – зазначив Сергій Григорович.

Розповів очільник Управління і про діяльність правоохоронців у передвиборчий період. Із 7 вересня в УМВС та міськрайорганах на місцях розпочали роботу оперативні штаби, які працюватимуть до офіційного оголошення результатів виборів. У них концентрується інформація про зареєстровані заяви та повідомлення, в яких йдеться про події, пов’язані з виборчим процесом. Усі зареєстровані факти оприлюднюються на інтерактивній мапі у розділі «Місцеві вибори 2015», розміщеній на офіційному сайті УМВС. З початку вересня зареєстровано 26 таких повідомлень, за 4 фактами інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. З них 1 провадження закрито через відсутність складу злочину

Окремо Сергій Григорович зупинився на статтях адміністративного та кримінального кодексів, якими передбачено покарання за порушення виборчого законодавства. Закликав представників політичних сил та всіх учасників виборчого процесу відмовитися від намірів порушувати закон.

- Реакція з боку правоохоронців, я запевняю вас, буде категоричною і принциповою. Крім відповідальності перед власним сумлінням та громадою, порушникам точно доведеться відповідати перед судом і понести визначене законодавством покарання, - підсумував начальник УМВС.

Наприкінці зустрічі Сергій Кондрашенко запросив представників ЗМІ на урочисте відкриття пункту прийому анкет кандидатів до патрульної поліції, яке відбудеться у Кіровограді 22 жовтня.

Прес-служба УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool