Кіровоградщина: рятувальники відвідали родину переселенців зі Стаханова

Серпень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1149 | Коментарі: 0

19 серпня працівники Управління ДСНС України у Кіровоградській області відвідали вимушено переміщених переселенців, які приїхали з м. Стаханова Луганської області і вже рік як проживають у місці Знам’янці.

Подружжя разом з 8-річним сином оселилися у приватному житловому будинку з усіма зручностями. Допомогли облаштуватися на новому місці представники органів місцевої влади, зокрема працівники Управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому, відділу освіти виконавчого комітету, а також центру соцслужби сім’ї, дітей та молоді Знам’янської міської ради. Постійно підтримують родину і сусіди, допомагають у разі потреби.
Психолог Управління ДСНС України у Кіровоградській області старший лейтенант служби цивільного захисту Юлія Потупа, поспілкувавшись із школярем дійшла висновку, що хлопчик добре адаптувався на новому місці, знайшов нових друзів та чекає початку нового навчального року.
У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool