Кіровоградщина: розбійний напад на жінку

Квітень 01, 2015 | Новини | Переглядів: 941 | Коментарі: 0

19-річний раніше судимий мешканець одного з населених пунктів району, погрожуючи потерпілій ножем, відібрав у неї гроші. За вчинене юнакові загрожує покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

До Знам’янського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про напад на 41-річну мешканку району.
- Упродовж кількох годин правоохоронці встановили особу підозрюваного та затримали зловмисника. Ним виявився односельчанин потерпілої, раніше судимий за крадіжки, - повідомив начальник Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області Андрій Гулий.
Після вжиття алкогольних напоїв юнак вирішив «навідати» місцеву жительку. Одягнув на голову жіночу панчоху, розбив вікно і проник у будинок. Погрожуючи потерпілій ножем, відібрав у неї 80 гривень.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Юнак затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, йому оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення.
Правоохоронці вилучили у зловмисника викрадені кошти.

За матеріалами Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool