Кіровоградщина: ремонт на Богдана Хмельницького завершено (ФОТО)

Серпень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 1083 | Коментарі: 0

Не один раз у обласній пресі піднімалося питання понівеченої дороги по вулиці Богдана Хмельницького у Світловодську.

Сьогодні воно вирішено – ремонт, який був розпочатий ще у далекому 2011 році нарешті завершено. Тоді роботи припинилися через відсутність фінансування, а 22 липня поточного року вони успішно відновилися. Задача перед дорожниками стояла непроста, оскільки стан, в якому на той час перебувала дана дорога був плачевний. Та за кілька тижнів ситуація змінилася кардинально – тепер світловодчани зможуть пересуватися по рівному якісному покриттю. Останнє, до речі, забезпечила імпортна техніка відомого німецького виробника, що була застосована дорожниками в роботі. Виконавці робіт і гарантії дають – три роки, тож мешканці міста можуть весь цей час, а за сприятливих умов і більше, насолоджуватися походами та поїздками автодорогами без ям та вибоїн. Загальна вартість робіт на даному об’єкті склала майже сім мільйонів – 6845,4тис. грн., а протяжність – 2,2 км.. До речі, ремонт полягав не лише у покритті дорожнього полотна асфальтобетоном, а й у його вирівнюванні, облаштуванні дорожніми каменями та піднятті залізобетонних горловин каналізацій. Як бачимо, об’єм виконаних робіт досить значний. На разі справа залишається за малим – нанести розмітку, чим і займуться дорожні служби через кілька тижнів, як годиться за технологією. Дорожники свою справу зробили і сподіваються тепер лише на своєчасну оплату праці.

Відділ зв’язків з громадськістю Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області

 

Відділ зв’язків з громадськістю Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool