Кіровоградщина: право на доступ до публічної інформації

Листопад 18, 2015 | Новини | Переглядів: 1460 | Коментарі: 0

За 10 місяців 2015 року до територіальних органів ГУ ДФС у Кіровоградській області надійшов 71 запит на отримання публічної інформації.

Із них 35 запитів надійшли від юридичних осіб, 28 – від фізичних осіб, 5 - від представників засобів масової інформації, 2 - від органів виконавчої влади як до розпорядника інформації та 1 - від об’єднань громадян без статусу юридичної особи.
Всі запити розглянуто та надано відповіді запитувачам у терміни, встановлені статтею 20 Закону України №2939-VІ «Про доступ до публічної інформації» впродовж п’яти робочих днів.

Право на доступ до публічної інформації гарантується максимальним спрощенням процедури подання запиту на отримання публічної інформації.

Запит на інформацію може бути індивідуальним або колективним, а також може подаватись в усній, письмовій чи іншій формі (поштою, факсом, телефоном, електронною поштою) на вибір запитувача.

При цьому в запиті необхідно вказати:
1) ім'я та прізвище запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер телефону;
2) опис інформації, яку запитувач хотів би отримати (вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено запит);
3) підпис і дату за умови подання запиту в письмовій формі.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool