Кіровоградщина: працівники УБОЗу «роззброїли» жителя області

Квітень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 1159 | Коментарі: 0

Житель одного з сіл Бобринецького району зберігав вдома без відповідного дозволу вогнепальну зброю та більше ста боєприпасів.

За такі дії законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.
У ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 51-річного чоловіка правоохоронці виявили предмет, схожий на гвинтівку, та 130 набоїв, які вилучили та направили на дослідження.
За висновком експертів, гвинтівка є вогнепальною зброєю калібру 5,6 мм, призначеною для спортивної стрільби та полювання на дрібного звіра. Боєприпаси придатні для стрільби: 90 з них спортивно-мисливські набої калібру 5,6 мм, ще 40 набої калібру 7,62 мм, зразка 1943 року, для карабінів «СКС», автоматів Калашникова, ручних кулеметів.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Слідство триває.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool