Кіровоградщина: працівники ДАІ розкрили незаконне заволодіння мотоциклом

Квітень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 903 | Коментарі: 0

У ніч на 26 березня в одному із сіл Онуфріївського району на Кіровоградщині із подвір’я домоволодіння невідомі зловмисники шляхом вільного доступу незаконно заволоділи мотоциклом ІЖ-Юпітер 4К.

Розпочалися пошуки ймовірних викрадачів та власне самого транспортного засобу.
На пошуки були зорієнтовані усі наявні наряди ДАІ. Через декілька днів працівники відділення ДАІ з обслуговування Онуфріївського району на подвір’ї одного із домоволодінь цього ж села помітили мотоцикл, подібний до того, який значився в оперативному орієнтуванні. Як з’ясувалося, викрадений транспортний засіб уже встигли продати.
Інформацію про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом), яка передбачає відповідальність за вчинення даного злочину у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років, наразі тривають слідчі дії.
У свою чергу Державтоінспекція Кіровоградщини звертається до автолюбителів. Шановні власники транспортних засобів! Потурбуйтеся про безпеку вашого автомобіля, зробіть все можливе, аби ваш транспортний засіб не став здобиччю для крадіїв. Якщо ж все таки сталася подібна неприємність – негайно зверніться до найближчого відділення міліції або зателефонуйте за номером (0522) 35-75-06 або 102.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool