Кіровоградщина: Пожежу виявили жителі сусіднього домоволодіння

Квітень 05, 2014 | Новини | Переглядів: 901 | Коментарі: 0

3 квітня о 19:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди у с. Глибока Балка на території Казарнянської сільської ради Знам’янського району.

Пожежу виявили жителі сусіднього домоволодіння та сповістили про неї рятувальників.
На місце події прибуло одне відділення державної пожежно-рятувальної частини №18, Трепівська місцева пожежна команда. На момент виклику вогнем було охоплено господарчу споруду на площі 30 м кв та 1,5 м куб дров, що зберігалися там. Завдяки оперативним діям бійців підрозділу від поширення пожежі вдалося врятувати житловий будинок, розташований поруч.
Як з’ясувалося, господиня за кілька годин до виникнення пожежі прибирала сміття та суху траву на території своєї житлової садиби. Потім вирішила спалити непотріб і запалила його неподалік від господарчої споруди. Коли вогонь, ніби згас господиня пішла далі робити свої домашні справи.
Варто нагадати, шановні громадяни, що спалювати сміття можна лише у безвітряну погоду на відстані не менше 15 м від будівель, парканів та сінників. Ні в якому випадку не залишайте багаття без нагляду, не дозволяйте розпалювати його дітям. Після прибирання обов’язково переконайтесь, що полум’я повністю згасло. Пам’ятайте, ваша недбалість може дорого коштувати.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool