Кіровоградщина потребує ще 32 шкільні автобуси

Жовтень 20, 2020 | Новини | Переглядів: 615 | Коментарі: 0

Кіровоградська область станом на сьогодні потребує ще 32 шкільні автобуси. Про це повідомила заступниця начальника управління освіти Лідія Шатна.

«Цього року область придбала 13 нових автобусів. На це з державного бюджету ми отримали майже 15 мільйонів гривень. Також фінансово долучилися території – 9,3 мільйона гривень. Потреба на сьогодні становить 32 автобуси. За рахунок цього ми зможемо оновити вже застарілий автопарк і забезпечити транспортом ті навчальні заклади, які ще не мають автобусів», – уточнила Лідія Шатна.

Сьогодні у своєму посланні до Верховної Ради президент України Володимир Зеленський заявив, що держава ставить собі за мету досягнути 100% забезпечення транспортом для безкоштовного підвезення дітей і педагогічних працівників до дошкільних установ, шкіл і місць проживання на селі.

Загалом на Кіровоградщині школярів і педагогів до освітніх закладів довозять 285 автобусів. Із них орендовані 26. Ще 17 на допомогу надали фермерські господарства.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool