Кіровоградщина потребує ще 32 шкільні автобуси

Жовтень 20, 2020 | Новини | Переглядів: 639 | Коментарі: 0

Кіровоградська область станом на сьогодні потребує ще 32 шкільні автобуси. Про це повідомила заступниця начальника управління освіти Лідія Шатна.

«Цього року область придбала 13 нових автобусів. На це з державного бюджету ми отримали майже 15 мільйонів гривень. Також фінансово долучилися території – 9,3 мільйона гривень. Потреба на сьогодні становить 32 автобуси. За рахунок цього ми зможемо оновити вже застарілий автопарк і забезпечити транспортом ті навчальні заклади, які ще не мають автобусів», – уточнила Лідія Шатна.

Сьогодні у своєму посланні до Верховної Ради президент України Володимир Зеленський заявив, що держава ставить собі за мету досягнути 100% забезпечення транспортом для безкоштовного підвезення дітей і педагогічних працівників до дошкільних установ, шкіл і місць проживання на селі.

Загалом на Кіровоградщині школярів і педагогів до освітніх закладів довозять 285 автобусів. Із них орендовані 26. Ще 17 на допомогу надали фермерські господарства.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool