Кіровоградщина: поліцейські викрили чоловіка, який вирощував коноплю

Жовтень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 624 | Коментарі: 0

Під час проведення профілактичного відпрацювання Новоукраїнського району інспектори поліції на присадибній ділянці 33-річного жителя одного з населених пунктів виявили посів нарковмісних рослин.

«Висота насаджень, виявлених на території домоволодіння громадянина, сягала більше двох метрів. Загалом поліцейські вилучили 25 рослин, схожих на коноплю, які направили на проведення експертизи», - повідомив начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф, арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool