Кіровоградщина: початок сезону полювання обернувся трагедією

Серпень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 1034 | Коментарі: 0

Полюючи з човна на качок, один із мисливців піднявся з місця, у той час коли інший вже приготувався до пострілу…

За дві години після трагедії 50- річний потерпілий через поранення в голову помер у лікарні. Його 46-річний товариш після пригоди приходить до тями в лікарні.

Подія мала місце минулої суботи. Двоє жителів сусідньої області зібралися на полювання вздовж річки на човні. Отримавши картки на відстріл пернатої дичини та пройшовши відповідний інструктаж, чоловіки вирушили шукати, на їх думку, найбільш підходящі для цього місця.
На моторному човні мисливці швидко перепливли річку і дісталися Онуфріївського району. Там, помітивши диких качок, один з чоловіків прицілився. У цей час, його товариш також побачив для себе об’єкт для полювання і несподівано піднявся з місця. За мить пролунав постріл…
Швидко зорієнтувавшись в ситуації, 46-річний полтавчанин доправив пораненого до причалу, де їх вже очікувала карета швидкої. Та, не зважаючи на всі зусилля медичних працівників, врятувати життя чоловіка не вдалося. За дві години він помер через травму голови.
По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу України (вбивство, вчинене через необережність) Обставини пригоди наразі з’ясовують слідчі. Після пережитого стресу інший мисливець знаходиться під наглядом лікарів.


СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool