Кіровоградщина: під час пожежі зазнала опіків 76-річна пенсіонерка

Січень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 1061 | Коментарі: 0

27 січня о 13:15 до пункту зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №31 надійшло повідомлення про пожежу приватного будинку у с. Кам'янече Новоархангельського району.

Прибувши на місце події, рятувальники ліквідували загоряння 25 м кв домашніх речей. Під час пожежі у будинку перебувала 76-річна господарка, яку сусіди одразу вивели на свіже повітря. Медики, що прибули на місце події, надали бабусі першу медичну допомогу та з діагнозом – опіки І ступеня, госпіталізували до ЦРЛ.
Фахівцями встановлено причину пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експулатації пічного опалення. З’ясувалося, що господарка спала на лежанці, а поряд з відкритою духовкою сушився одяг після прання. Коли ж жінка прокинулася, побачила, що хата наповнена димом. Завдяки, тому що пожежу вчасно помітили сусіди, важких ушкоджень старенька не отримала.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool