Кіровоградщина: найбільш резонансні злочини та події на 23 квітня 2013 року

Квітень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 914 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 342 заяви і повідомлення громадян, з них 104 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровського відділу міліції надійшло повідомлення від лікаря однієї з Кіровоградських лікарень про те, що до медзакладу за допомогою звернувся 40-річний непрацюючий раніше судимий кіровоградець з ножовими пораненнями грудної клітини та черевної порожнини. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження в ході сварки потерпілому нанесла 29-річна місцева жителька. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 статті 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального Кодексу України.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про пограбування від 40-річної кіровоградки. Попередньо встановлено, що двоє непрацюючих жителів одного з сіл Кіровоградського району, 23 та 38 років, штовхнувши потерпілу на одній з вулиць обласного центру, відкрито заволоділи її мобільним телефоном та гаманцем з грошима у сумі 50 гривень.
За даним відкрито кримінальне провадження за ч.2 статті 186 «Грабіж» Кримінального Кодексу України. Підозрюваних затримано.

До Ленінського відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 22-річного жителя обласного центру. Попередньо встановлено, що 18-річний кіровоградець у приміщенні одного з магазинів викрав з кишені куртки потерпілого мобільний телефон. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 статті 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України.

Працівники Долинського райвідділу міліції в ході проведення відпрацювання у 18-річного місцевого жителя виявили близько 5 гр марихуани. Вилучений наркотичний засіб направлено до НДЕКЦ при УМВС на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Працівники Олександрійського міського відділу міліції в ході проведення санкціонованого обшуку помешкання 36-річного непрацюючого раніше судимого місцевого жителя виявили 5 патронів калібру 9 мм до пістолета Макарова та 15 патронів калібру 5,45 мм до автомата Калашникова. Вилучене направлено до НДЕКЦ при УМВС на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального Кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool