Кіровоградщина: наруга над могилами

Червень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 978 | Коментарі: 0

Ним виявився 36-річний житель Новоархангельського району. На рахунку вандала вісім фактів кримінальних правопорушень. За вчинене йому загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

До Новоархангельського райвідділу міліції звернувся житель району. Чоловік повідомив, що у травні з могили його родичів було викрадено металеві елементи пам’ятника.
У результаті вжитих заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. 36-річний місцевий житель раніше вже неодноразово мав проблеми з законом.
- Під час проведення слідчих дій було доведено причетність чоловіка ще до семи аналогічних кримінальних правопорушень, скоєних протягом травня, – повідомив начальник Новоархангельського РВ УМВС в області Ярослав Корецький.
За даним фактом розпочато кримінальні провадження за частиною 1 ст. 297 Кримінального кодексу України (наруга над могилою). Санкцією статті передбачено відповідальність у вигляді штрафу, арешту на строк до шести місяців, обмеження чи позбавлення волі до трьох років.

За матеріалами Новоархангельського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool