Кіровоградщина: надзвичайні події з 24 по 25 жовтня 2012 року

Жовтень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1066 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

У м. Світловодську внаслідок необережного поводження господаря з вогнем при курінні виникла пожежа 2 кв. м ліжка та постільних речей у квартирі на першому поверсі житлової п’ятиповерхівки. На місці пожежі виявлено тіло загиблого господаря помешкання. Причина смерті та збитки встановлюються.
У м. Кіровограді працівники місцевого пожежно-рятувального підрозділу надали допомогу по відкриванню дверей квартир за двома адресами.
До реанімаційного відділення Новгородківської центральної районної лікарні з діагнозом «отруєння грибами» госпіталізовано 45-річну жительку с. Чечеліївка. Станом на 07.00 25 жовтня стан хворої важкий.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool