Кіровоградщина: надзвичайні події з 22 по 27 серпня

Серпень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 923 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

22 серпня у смт Власівка м. Світловодська виникла пожежа 60 м2 покрівлі господарчої споруди та 8 м2 речей домашнього вжитку. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
На території Соколівської сільради Кіровоградського району виникла пожежа 2 га сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У с. Трояни Голованівського району виникла пожежа 65 м2 сухої трави та 8 м2 господарчої споруди. Причина пожежі встановлюється
У Гайвороні виникла пожежа 2 м2 літньої кухні. Причина – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електронагрівального приладу.
В Олександрії виникла пожежа 12 м2 старих домашніх речей в господарчій споруді. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У с. Войнівка Олександрійського району виникла пожежа 32 м2 господарчої споруди. Причина пожежі встановлюється
У с. Богданове Ульяновського району надано допомогу по вилученню тіла загиблого чоловіка 1969 р.н. з криниці.
У смт Олександрівка надано допомогу по розпилюваннню та прибиранню дерева, яке створювало загрозу падіння на споруду літньої кухні.
23 серпня у с. Созонівка Кіровоградського району виникла пожежа 100 м2 сміття на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У Кіровограді на території дачного кооперативу «Дружба» виникла пожежа 1,5 м2 покрівлі гаражу. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У с. Лутківка Маловисківського району виникла пожежа 24 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина – необережне поводження з вогнем при курінні невстановленої особи.
У Світловодську виникла пожежа 2 м2 дерев’яної безгосподарчої споруди, що не експлуатується. Причина – необережне поводження з вогнем при курінні невстановленої особи.
У Кіровограді виникло дві пожежі на відкритій території: по просп. Промисловому – пожежа 1000 м2 сміття та сухої трави, причина пожежі – самозаймання сміття; по пров. Дехтярьова – пожежа 100 м2 сміття, причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У Кіровограді по вул. Героїв Сталінграда виникла пожежа дивана в квартирі десятиповерхового житлового будинку. Причина – необережне поводження з вогнем.
У Кіровограді по вул. Волкова виникла пожежа 2 м2 дерев’яної підлоги на балконі четвертого поверху п’ятиповерхового житлового будинку. Причина – необережне поводження господаря з вогнем при курінні.
У Кіровограді по вул. Новоселівській виникла пожежа 12 м2 перекриття господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина – коротке замикання електросвітильника.
У смт Побузьке Голованівського району виникла пожежа у трикімнатній квартирі двоповерхівки. У ході гасіння пожежі у квартирі виявлено загиблого господаря 1958 р.н. та врятовано його брата 1956 р.н. Після надання першої медичної допомоги врятований від госпіталізації відмовився. Причина пожежі встановлюється.
У Кіровограді по вул. Пацаєва надано допомогу комунальним службам міста по розпилюванню та прибиранню гілки дерева, яка впала на проїжджу частину.
У Кіровограді по вул. Дворцовій надано допомогу по зняттю кота з балкону другого поверху споруди, що не експлуатується.
24 серпня у Кіровограді по просп. Промисловому виникла пожежа 20 м2 сміття на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У м. Новоукраїнка виникла пожежа 600 кг пшениці, старих домашніх речей та 10 м2 покрівлі літньої кухні в приватному домоволодінні. Причина пожежі встановлюється.
У Кіровограді сталося ДТП на об’їзній дорозі біля с. Бережинка Кіровоградського району за участю маршрутного мікроавтобуса ГАЗель та легкового автомобіля Нива-Шевроле. На момент ДТП в мікроавтобусі перебувало 13 пасажирів. Внаслідок ДТП травмовано 8 осіб, з них - 4 дітей. Трьох дітей госпіталізовано до дитячої обласної лікарні, батьки однієї дитини від госпіталізації відмовились. Дорослих госпіталізували до Кіровоградської обласної лікарні.
У Кіровограді надано допомогу господарці по відкриванню дверей квартири.
25 серпня у Кіровограді по вул. Олімпійській виникла пожежа 15 м3 дров на території приватного домоволодіння. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У садовому товаристві «Південне» м. Знам’янки виникла пожежа 15 м2 покрівлі господарчої споруди. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У с. Новий Стародуб Петрівського району виникла пожежа 30 м2 господарчої споруди та 48 м2 покрівлі гаражу на території приватного домоволодіння. Причина – коротке замикання електропроводки.
У с. Петрове Знам’янського району виникла пожежа 2,5 га сої на полі. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У с. Воронцівка Новгородківського району виникла пожежа 9 фруктових дерев на присадибній ділянці. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У с. Велика Скельова Світловодського району на автошляху виникла пожежа автомобіля «Ford Sierra». Причина – коротке замикання електропроводки.
У смт Смоліне Маловисківського району надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
У Кіровограді по вул. Кільцевій надано допомогу комунальним службам міста по демонтажу дерев’яного стовпа, що загрожував падінням на житловий будинок.
26 серпня у Кіровограді по вул. Короленка виникла пожежа 8 м2 господарчої споруди. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У Кіровограді по вул. Червоногвардійській надано допомогу комунальним службам міста по розпилюванню та прибиранню дерева, що впало на проїжджу частину.
У смт Голованівськ надано допомогу господарю по проведенню демеркуризації ртуті від медичного термометру.
У Кіровограді надано допомогу господарю по відкриванню дверей квартири. Таку ж допомогу надавали рятувальники і в смт Власівка Світловодського району.
27 серпня у с. Якимівка Маловисківського району виникла пожежа 12 м2 покрівлі господарчої споруди. Причина – коротке замикання електромережі споруди.

Прес-служба Управління Державної служби України
з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool