Кіровоградщина: Надзвичайні події з 22 по 23 квітня 2013 року.

Квітень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 847 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

У с. Капітанівка Новомиргородського району виникла пожежа 0,5 м2 обрешітки покрівлі літньої кухні в приватному домоволодінні. Причина – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.
У Кіровограді по вул. Нестерова через необережне поводження з вогнем невстановленої особи виникла пожежа 20 м2 сміття на відкритій території.
У Кіровограді по вул. 50 років Жовтня ліквідовано пожежу дерева, що виникла через необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У с. Таужне Гайворонського району виникла пожежа 16 м2 шиферного навісу в домоволодінні 76-річної пенсіонерки. Причина пожежі – необережне поводження господарки з вогнем при спалюванні сміття.
У Кіровограді по пров. Ініціативному ліквідовано пожежу 24 м2 покрівлі та перекриття надвірної споруди в домоволодінні 69-річної пенсіонерки. До пожежі призвело порушення правил пожежної безпеки при спалюванні сусідкою сміття.
У Кіровограді, в мікрорайоні Завадівка, виникла пожежа 4 м2 сміття на відкритій території міського сміттєзвалища. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У с. Підлісне Олександрівського району виявлено вибухонебезпечні предмети часів Другої Світової війни: 76 мм артснаряд – 4 од., граната РГД-33 – 1 од. А у смт Олександрівка – протитанкову міну Тмі-35 – 1 шт., 76 мм артснаряд – 1 од. Групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення виявлені боєприпаси знешкоджено.
У с. Васине Знам’янського району виявлено застарілий 152 мм артснаряд, знешкодження якого заплановане групою піротехнічних робіт на 23 квітня.
У Кіровограді, Олександрії та Світловодську рятувальники надали допомогу господарям по відкриванню дверей квартир.
В Олександрії рятувальниками надано допомогу по вилученню собаки з ями.


Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool