Кіровоградщина: надзвичайні події з 14 по 17 червня 2013 року

Червень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 854 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

14 червня в Олександрії виникла пожежа електропроводки автомобіля «Таврія 11101». Причина пожежі та збитки – встановлюються.
У с. Кропивницьке Новоукраїнського району виникла пожежа 40 м2 покрівлі літньої кухні на території приватного домоволодіння. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації газової плити.
У смт Петрове виникла пожежа задньої частини автомобіля «КІА». Причина та збитки – встановлюються.
У Кіровограді по вул. Героїв Сталінграду надано допомогу комунальним службам міста по розпилюванню та прибиранню гілки дерева, що загрожувала падінням на пішохідну частину.

15 червня у Кіровограді виникла пожежа автомобіля «Сітроен». Причина пожежі – несправність паливної системи автомобіля.
У Кіровограді по вул. 50 років Радянської армії виникла пожежа 4 м2 сміття на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У Кіровограді по вул. Добровольського надано допомогу комунальним службам міста по розпилюванню та прибиранню дерева, що загрожувала падінням на житловий будинок. Також надано допомогу комунальній службі міста по відкриванню дверей несправного ліфта у якому знаходився чоловік. А по вул. Героїв Сталінграду надано допомогу по відкриванню дверей квартири в якій зачинилася малолітня дитина.

16 червня в Олександрії виникла пожежа 7 м2 покрівлі приватного житлового будинку. Причина – коротке замикання електричної мережі.
У с. Турія Новомиргородського району виникла пожежа віконної рами в приватному житловому будинку. Причина та збиток встановлюються.


Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool