Кіровоградщина: надзвичайні події по місту та області з 7 по 8 серпня 2013 року

Серпень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 874 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

У с. Юр’ївка Новоукраїнського району виникла пожежа 600 м2 залишків сільськогосподарської продукції на відкритій території присадибної ділянки, яка належить 27-річному місцевому жителю. До пожежі призвело необережне поводження з вогнем при спалюванні сусідкою сміття. Завдяки оперативним діям рятувальників пожежа не поширилася на господарчу споруду та житловий будинок.

У Кіровограді виникла пожежа 15 м2 сміття на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

В Ульяновському районі на 252 км автодороги Київ-Одеса водій автомобіля «ВАЗ-21110» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем «Газель». Внаслідок ДТП травмовано 29-річну пасажирку автомобіля «Газель», яку госпіталізовано до Ульяновської ЦРЛ. Рятувальниками надано допомогу працівникам ДАІ по прибиранню з дороги пошкодженого автомобіля «Газель».

В Кіровограді по вул. Кірова рятувальниками надано допомогу комунальним службам міста по розпилюванню та прибиранню дерева, яке створювало загрозу падіння на проїжджу частину.

У Кіровограді надано допомогу пенсіонерці по відкриванню вхідних дверей квартири.

У Кіровограді внаслідок несправності паливної системи автомобіля «Газель», стався витік газу з паливної системи автомобіля. Рятувальниками здійснено чергування біля автомобіля.

У Кіровограді надано допомогу пенсіонерці по вилученню кажана з квартири.

Прес-служба Управління Державної служби України
з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool