Кіровоградщина: на жінку вчинили розбійний напад

Жовтень 03, 2016 | Новини | Переглядів: 837 | Коментарі: 0

У даний час чоловікам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне їм загрожує покарання – до 10 років позбавлення волі.

27 вересня вночі двоє невідомих напали на жительку м. Світловодська, під час якого заволоділи її золотими сережками та рюкзаком, в якому знаходився гаманець із грошима у сумі 14 гривень і кілька кредитних карток.

«У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські за кілька днів встановили особи зловмисників. Ними виявилися раніше судимі чоловіки, 34 та 36 років, які на таксі приїхали з іншого міста. Біля магазину зловмисники побачили жінку та вирішили на неї напасти. Почали переслідувати перехожу, наздогнали та, погрожуючи предметом, схожим на ніж, відібрали речі, – розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий. – Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України».

Як з’ясувалося, крадені прикраси нападники продали, а інші речі та картки, якими не змогли скористатися для оплати покупок, викинули за межами населеного пункту. Ніж працівники поліції вилучили та направили на експертизу.

Один із зловмисників раніше був засуджений за наркозлочини, інший – за крадіжки. Тепер за вчинення розбійного нападу особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool