Кіровоградщина: на залізничному переїзді сталось зіткнення потяга з вантажівкою (ФОТО)

Червень 17, 2021 | Новини | Переглядів: 938 | Коментарі: 0

17 червня на території Приютівської територіальної громади відбулось тренування органів управління та сил цивільного захисту Олександрійського району щодо ліквідації надзвичайної ситуації у разі виникнення аварії на залізничному транспорті.

Участь у тренуванні взяли члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Приютівської ТГ; евакуаційні органи; фахівці сектора з питань цивільного захисту та охорони праці райдержадміністрації; розрахунково-аналітична група; фахівці спеціалізованих служб цивільного захисту району.

на залізничному переїзді сталось зіткнення потяга з вантажівкою

на залізничному переїзді сталось зіткнення потяга з вантажівкою

на залізничному переїзді сталось зіткнення потяга з вантажівкою

на залізничному переїзді сталось зіткнення потяга з вантажівкою


Відповідно до тактичного задуму навчань, на північній околиці с. Приютівка на залізничному переїзді сталось зіткнення потяга з вантажівкою. Внаслідок аварії пошкоджено цистерну з хлором, відбувається витік речовини. За попередніми даними, пошкоджено одну цистерну, стався витік небезпечної хімічної речовини (хлору). Постраждалий – водій вантажівки.

Після оголошення ввідної сили та засоби цивільного захисту Олександрійського району провели заходи з ліквідації наслідків аварії.
Так, підрозділами 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія було здійснено евакуацію постраждалого та передача його медикам, накладено бандаж на пошкоджене місце цистерни, здійснено осадження осередку витоку, уточнено розміри витоку. Поліцейські забезпечили охорону місця події, медична служба надала допомогу постраждалому. Організовано роботу штабу з ліквідації НС та розроблено рекомендації щодо забезпечення безпеки населення і території в зоні проведення ліквідації аварії. Здійснено оповіщення населення про евакуацію, оточено зону можливого хімічного забруднення та здійснено евакуацію людей, що знаходяться у зоні небезпеки. Спеціалізована служба цивільного захисту сільськогосподарських тварин і рослин провела проби повітря і надала висновки комісії ТЕБ та НС.

Після завершення навчань проведено аналіз стану готовності до реагування сил та засобів цивільного захисту Олександрійського району до ліквідації з ліквідації наслідків аварії на залізничному транспорті з витоком небезпечної речовини.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool