Кіровоградщина: на вулицях міст та селищ проводять рейди (ФОТО)

Серпень 17, 2023 | Новини | Переглядів: 1989 | Коментарі: 0

З метою запобігання загибелі людей під час різних надзвичайних подій, зокрема обстрілів і бомбардувань, співробітники Голованівського районного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області провели 16 серпня роз’яснювальну роботу серед жителів міста Гайворон та селищ Голованівськ, Новоархангельськ, Вільшанка.

Кіровоградщина: на вулицях міст та селищ проводять рейди (ФОТО)

Кіровоградщина: на вулицях міст та селищ проводять рейди (ФОТО)

Кіровоградщина: на вулицях міст та селищ проводять рейди (ФОТО)


Спілкуючись із громадянами на вулицях міста і селищ, рятувальники вручали пам’ятки щодо дій під час сигналу повітряної тривоги та листівки із правилами пожежної безпеки, безпеки на воді та мінної безпеки.

Надзвичайники нагадали алгоритм дій під час повітряної тривоги: якщо ви вдома, потрібно взяти тривожну валізу та прямувати до найближчого укриття або знайти приміщення, де від зовнішньої небезпеки вас будуть захищати дві стіни; у громадському місці потрібно уважно слухати та виконувати вказівки адміністрації закладу; якщо ви перебуваєте в дорозі, необхідно вийти з автомобіля, відійти якомога далі й укритися в яру, будь-якій ямі, за насипом, бордюром або кам’яним парканом, прикрити голову руками.

Крім того, жителям Голованівщини розповіли про вибухові властивості різних боєприпасів та пояснили, як діяти у разі їх виявлення: не підходити, не чіпати, телефонувати на “101”.

Також під час рейдів житловим сектором громадянам нагадали правила пожежної безпеки у побуті та в екосистемі.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool