Кіровоградщина: на Великдень рятувальники чергували у культових будівлях

Квітень 28, 2019 | Новини | Переглядів: 1149 | Коментарі: 0

З вечора 27 квітня та до ранку 28 квітня особовий склад підпорядкованих підрозділів У ДСНС в області здійснював чергування у місцях найбільш масових релігійних богослужінь під час найважливішого для християн свята – Великодня або Світлого Христового Воскресіння. 

Рятувальники слідкували, щоб служителі православних храмів і громадяни, які приходили на святкові богослужіння та обряди освячення великодніх кошиків, дотримувались правил пожежної безпеки. Адже цього дня масово використовується відкритий вогонь, зокрема свічки, лампадки, кадила.

А це, у свою чергу, вимагає особливо обережної поведінки вірян з вогнем. За потреби фахівці Служби порятунку застерігали людей від необережності, нагадуючи прості правила. Наразі особовий склад Управління ДСНС в області перебуває на посиленому варіанті несення служби.

На цілодобовому чергуванні знаходиться 59 одиниць техніки та 266 чоловік особового складу. У разі необхідності, для посилення підрозділів, які виконують завдання та розширення фронту робіт, можуть бути задіяні 61 одиниця техніки і 258 чоловік особового складу.

Слід зазначити, що у період чергувань працівників пожежно-рятувальних підрозділів області не виникло надзвичайних подій на об’єктах, які були задіяні для святкування Великодня.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області

Великдень
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool