Кіровоградщина: на ускладнених ділянках доріг рятувальники надали допомогу водіям 4 автомобілів

Лютий 10, 2018 | Новини | Переглядів: 685 | Коментарі: 0

9 лютого о 06:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автошляху Олександрія-Кремнчук вантажний автомобіль «Мercedes АТЕGO» потрапив на узбіччя автошляху та не в змозі виїхати самотужки.

Рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія відбуксирували автомобіль на безпечну ділянку автошляху, звідки він продовжив шлях самостійно.

Цього ж дня о 21:43 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автошляху Кропивницький-Кривий Ріг водію вантажного автомобіля «DAF» потрібна допомога по буксируванню у зв’язку з несправністю транспортного засобу. Силами чергового караулу 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Кропивницький було надано допомогу по буксируванню вантажівки з проїжджої частини на безпечну ділянку дороги. 10 лютого о 07:23 рятувальники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківка надали допомогу водіям вантажних автомобілів «DAW» і «VOLVO», які потрапили на складні відрізки автошляху Липняжка-Тишківка у Добровеличківському районі.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool