Кіровоградщина: на пожежі загинув пенсіонер

Лютий 07, 2020 | Новини | Переглядів: 4266 | Коментарі: 0

6 лютого о 09:12 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у м. Олександрія.

Там на вул. 6-го Грудня виникло займання домашніх речей на площі 3 м2 у квартирі дев’ятиповерхового житлового будинку. О 09:23 пожежу було локалізовано та о 09:39 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 8 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 2-го ДПРЗ м. Олександрія.

О 15:50 надійшло повідомлення про пожежу 197 тюків соломи на території приватного домоволодіння по вул. Чумацька с. Зелене Компаніївського району. Силами вогнеборців о 16:25 пожежу було локалізовано та о 16:45 – ліквідовано. Залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Компаніївка.
Вже 7 лютого о 02:53 стало відомо про займання 9 м2 покрівлі будівлі та домашніх речей у приватному житловому будинку на території приватного домоволодіння по вул. Тихомирова м. Олександрія. Під час гасіння пожежі вогнеборці виявили тіло чоловіка 1937 р.н. О 03:44 займання локалізували та о 03:52 – ліквідували бійці 2-го ДПРЗ м. Олександрія. В гасінні брали участь 7 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Загиблих або травмованих, крім випадку у м. Олександрія, не виявлено. Причини пожеж з’ясовуються.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool