Кіровоградщина: на Кам`янському водосховищі провели рейд (ФОТО)

Грудень 18, 2021 | Новини | Переглядів: 1413 | Коментарі: 0

Активісти громадської організації «Річковий дозор» спільно з Кіровоградським рибоохоронним патрулем учора, 17 грудня, провели рейд на Кам‘янському водосховищі в районі Кременчуцької ГЕС.

Під час інспектування виявили сітку ліскову довжиною 55 м, висотою 3 м, вічко 50Х50 мм з свіжовиловленою рибою, власник якої не встановлений. На місце події викликано слідчо-оперативну групу Світловодського ГУ НП.

При проведенні слідчо-оперативних заходів з сітки вилучено 2,5 кг карасів, 2,5 кг плітки, 15 кг плоскирки, 38 кг судака. Загальна вага впійманих водних ресурсів становить 58 кг.

На даний момент проводяться заходи, щодо виявлення власника заборонених знарядь лову та обчислюється сума збитків, завдані рибним ресурсам. Сітки вилучили правоохоронці. Водні ресурси передано до рибоприймального пункту для подальшої реалізації. 

Річковий дозор

Річковий дозор


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool