Кіровоградщина: на автозаправну станцію вчинили розбійний напад

Січень 30, 2017 | Новини | Переглядів: 1244 | Коментарі: 0

В одному з сіл Новоархангельського району вночі, погрожуючи працівнику АЗС предметом, схожим на пістолет, зловмисники заволоділи коштами у сумі 600 гривень з каси та відібрали у чоловіка мобільний телефон.

Спільників було затримано протягом дня, за скоєне їм загрожує покарання – до 12 років позбавлення волі.

Повідомлення про розбійний напад надійшло до відділення поліції вранці 28 січня від власника автозаправної станції.
Попередньо встановлено, що близько першої години ночі двоє невідомих прибули до АЗС на автомобілі. Перебуваючи на території, бризнули з газового балончика в обличчя працівнику та, пригрозивши йому зброєю, забрали барсетку з телефоном і гроші, що знаходились у касі. Після цього з місця події втекли.

«У результаті вжиття першочергових слідчо-розшукових дій поліцейські встановили особи зловмисників та їх місцезнаходження. Нападниками виявилися двоє 22-річних жителів району, один із яких раніше судимий за грабіж. Після скоєного чоловіки вирушили до сусідньої області, де переховувалися. Як з’ясувалося, громадяни пересувалися на авто за дорученням на право керування. У даний час вживаються заходи щодо вилучення речових доказів. Стосовно одного зі зловмисників вже обрано міру запобіжного заходу – арешт», - розповів начальник Новоархангельського відділення поліції Ярослав Корецький.

Нерозчищені двори і тротуари- це також сфера відповідальності керівників міст, - Сергій Кузьменко

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, триває. За вчинене особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool