Кіровоградщина: «Ланос» злетів у воду

Травень 12, 2014 | Новини | Переглядів: 1122 | Коментарі: 0

11 травня об 11:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що автомобіль «Ланос» із харківськими номерами при в’їзді у м.Світловодськ злетів у воду з шосе, що проходить по дамбі Кременчуцького водосховища.

Автомобіль майже повністю потонув, на поверхні перебувала тільки багажна частина кузова. На місце події відразу виїхав черговий караул державної пожежно-рятувальної частини №17 м. Світловодськ. Щоб дістати легковика, бійцям служби порятунку довелося пірнути та зачепити авто тросом. Завдяки злагодженим та оперативним діям рятувальників автомобіль дістали з води. Водій автівки, який, на щастя, не постраждав, пояснює, що не впорався із керуванням.
У ДСНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool