Кіровоградщина: холоднокровна розправа

Квітень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1619 | Коментарі: 0

Минулих вихідних до Долинського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на місці пожежі житлового будинку було виявлено обгоріле тіло чоловіка.

Як з’ясували правоохоронці, 84-річний господар помешкання став жертвою не нещасного випадку, а холоднокровної розправи зловмисника.
29-річний односельчанин дідуся лише на початку квітня звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення розбою.
Того вечора чоловік прийшов до будинку пенсіонера, аби взяти грошей у борг, але отримав відмову. Тоді зловмисник розбив скло у дверях, проник всередину оселі і накинувся з кулаками на господаря. Після кількох ударів дідусь втратив свідомість. Тим часом незваний гість з метою знищення слідів злочину підпалив на підлозі папір та зник з місця події.
Сусіди пенсіонера помітили палаючий будинок та викликали пожежників, але було вже запізно – потерпілий загинув у вогні.
– Підозрюваного працівники міліції затримали. Стосовно нього обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою, – повідомив начальник Долинського РВ УМВС в області Олександр Коцар.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за п. 4 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років, або довічного ув’язнення. Слідство триває.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool