Кіровоградщина готується до нового навчального року

Серпень 01, 2022 | Новини | Переглядів: 1608 | Коментарі: 0

В області активно триває перевірка готовності укриттів в закладах освіти. 

Залишається місяць до початку занять в режимі офлайн. Першочерговим завданням під час навчання та роботи залишається безпека для усіх учасників освітнього процесу, наголосив начальник ОВА Андрій Райкович.

 ⁃ За 159 днів війни нікого не треба переконувати, що безпека дітей - надважливе питання. Тому укриття мають бути готовими і забезпечені усім необхідним, щоб діти і педагоги змогли перечекати період небезпеки. Ця робота має бути виконана не для галочки! Кіровоградщина була піддана ракетному обстрілу. Маємо загиблих та поранених. І це спонукає нас ще більше уваги приділяти питанням безпеки, - акцентував Андрій Райкович. - Ми повинні володіти реальною картинкою стану укриттів, щоб, у разі необхідності, підтягнути те чи інше питання.

Школи розпочнуть навчальний процес лише за умови отримання паспорту безпеки. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool