Кіровоградщина: двоє неповнолітніх вкрали понад 150 кг міді

Листопад 11, 2015 | Новини | Переглядів: 1054 | Коментарі: 0

На території одного з сіл Новгородківського району юнаки демонтували мідну проводку та інший метал з непрацюючої трансформаторної підстанції. За попередніми даними, сума завданих збитків складає більше 15 тисяч гривень.

До місцевого відділення поліції повідомлення про крадіжку надійшло від голови сільської ради.
- Під час перевірки інформації правоохоронці з’ясували, що до вчинення злочину причетні двоє 17-річних жителів району, раніше судимих за аналогічні кримінальні правопорушення. Попередньо встановлено, що хлопці викрали з трансформатора більше 150 кг металу. Майно частинами складали у мішки та за допомогою таксі відвозили до районного центру, де продавали. Отримані кошти витрачали на власні потреби, - розповів начальник Новгородківського відділення поліції Долинського відділу ГУ НП в області Володимир Кучер.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, якою передбачено штраф громадські або виправні роботи, арешт на строк до 6 місяців, або до трьох років позбавлення волі.

За матеріалами Новгородківського відділення поліції Долинського ВП ГУ Національної поліції України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool