Кіровоградщина: до поліції надійшло більше 5 тисяч звернень громадян

Липень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 663 | Коментарі: 0

До керівництва Головного управління та галузевих служб Нацполіції області з початку року на особистий прийом звернулося понад 300 громадян, із них 112 – безпосередньо до очільника відомства.

 Керівниками відділів та відділень поліції на місцях прийнято більше 850 жителів області.
Із загальної кількості звернень за результатами розгляду 1691 задоволено, за понад 1140 заявами громадянам відмовлено, 524 визнано обґрунтованими, 807 – необґрунтованими.
75 скарг громадян, що надійшли до органів поліції, визнано обґрунтованими, 432 - необґрунтованими. Решта звернень знаходяться на розгляді та направлені за належністю до відомчих підрозділів. Враховано 12 пропозицій жителів області.
За підсумками розгляду 97 звернень громадян щодо неналежних дій або бездіяльності правоохоронців винних працівників поліції притягнено до дисциплінарної відповідальності.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
(за матеріалами СДЗ ГУНП)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool