Кіровоградщина: до поліції чоловік приніс утинок мисливської рушниці

Лютий 10, 2016 | Новини | Переглядів: 875 | Коментарі: 0

За поясненням жителя Знам’янського району, зброю він знайшов у лісосмузі. Правоохоронці клопотатимуть про звільнення громадянина від кримінальної відповідальності.

«На прийом до інспектора відділу поліції завітав 49-річний житель одного з сіл району. Під час зустрічі чоловік розповів, що декілька місяців тому знайшов у лісосмузі вогнепальну зброю. Усвідомлюючи небезпеку, яку може становити знахідка, громадянин вирішив добровільно видати її працівникам поліції. З дозволу власника правоохоронці оглянули домоволодіння, виявили та вилучили предмет, який згідно висновку експертизи є утинок куркової двохствольної рушниці 16-го калібру, придатний для стрільби», – повідомив начальник відділу поліції Андрій Бензар.

За вказаним фактом буде направлено клопотання до суду про звільнення чоловіка від кримінальної відповідальності згідно з ч. 3 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool