Кіровоградщина: чоловіка доставили з проникаючим пораненням черевної порожнини

Березень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 882 | Коментарі: 0

Повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень жителю населеного пункту надійшло до райвідділу міліції з медичного закладу, куди 24-річного чоловіка доставили з проникаючим пораненням черевної порожнини.

Попередньо встановлено, що односельчани випадково зустрілися біля одного з розважальних закладів. Згадавши старі образи, опоненти знов почали сваритися, а потім старший ударив молодшого ножем у живіт і втік з місця події.
Непритомного пораненого виявив місцевий житель, про що розповів його родичам, які й викликали швидку. Чоловіка госпіталізували та прооперували. Наразі він ще лікується.
– 43-річного підозрюваного правоохоронці затримали вже через кілька годин, у нього вилучили ніж, – повідомив в.о. начальника Вільшанського РВ УМВС в області Василь Кривий. – За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.
Стосовно затриманого обрано міру запобіжного заходу – арешт. За вчинене зловмисник може потрапити за грати на строк від п’яти до восьми років.
Раніше чоловік вже був засуджений за крадіжку, а в минулому році – за нанесення легких тілесних ушкоджень.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool