Кіровоградщина: черговий факт незаконного перевезення зброї

Березень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 981 | Коментарі: 0

28 березня під час проведення чергового профілактичного відпрацювання території обслуговування працівниками роти дорожньо-патрульної служби ДАІ при УМВС України в області капітаном міліції Олександром Єлькіним та сержантом міліції Олександром Відніченком на автошляху Стрий – Кіровоград - Знам’янка, біля с. Вільного Кіровоградського району

був зупинений автомобіль Форд Транзит, під керуванням 33-річного гостя із Херсонщини, який викликав у них підозру. Автівка мала пошкодження, характерні для пошкоджень, які дістаються внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.
Працівники ДАІ оглянули салон автомобіля та під переднім сидінням виявили пневматичний пістолет «Флобер». Водій пояснив, що зброю тримав для самозахисту, проте дозволу на це не мав.
На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Проводиться перевірка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool