Кіровоградщина: бійці Служби «101» врятували будинок від знищення пожежею

Квітень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 944 | Коментарі: 0

Зважаючи на стрімке зниження температури, жителі області продовжують обігрівати домівки, використовуючи пічне опалення.

Часто господарі забувають про елементарні правила пожежної безпеки. Показовий приклад трапився 1 квітня в Олександрівському районі.
Цього дня о 15:50 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у с. Бірки. Займання охопило 30 м кв домашніх речей в оселі, що належить 65-річному місцевому жителю. На щастя, ніхто з мешканців будинку не постраждав. На місці події бійці державної пожежно-рятувальної частини оперативно ліквідували загоряння та цим врятували будинок від знищення вогнем. Як з’ясувалося, до пожежі призвело порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Господарі повісили килим на грубі, що постійно гріється, в результаті від високої температури килим зайнявся, а від нього й інші речі.
Шановні громадяни! Серед пожеж, що виникли на території області з початку року, більшість (228) виникло у житловому секторі, з них 132 – безпосередньо у житлових будинках. Закликаємо вас не допускати недбалості у власному житлі. Переконайтесь у справності системи опалення, регулярно перевіряйте наявність тяги, не наражайте себе на небезпеку, користуючись несправними або саморобними електроприладами, не перевантажуйте електромережу. Бережіть себе!

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool