Кіровоградщина: біля магазину викрали автомобіль

Листопад 19, 2014 | Новини | Переглядів: 1051 | Коментарі: 0

До чергової частини Долинського райвідділу надійшло повідомлення від мешканця одного із сіл району про те, що він залишив свій автомобіль ВАЗ-2101, світлого кольору, у центральній частині м. Долинська біля магазину, а сам відійшов у власних справах. Коли власник автівки повернувся, то легковика на місці не виявилося.

Одразу ж розпочалися пошуки автомобіля та зловмисника, який вчинив протиправне діяння. Були зорієнтовані усі наряди та патрулі.
Через декілька годин працівниками ДАІ був зупинений автомобіль ВАЗ-2101, який розшукувався. До речі, чоловік, який кермував викраденим авто, перебував за кермом напідпитку. На місце події негайно була викликана слідчо-оперативна група, яка і задокументувала всі обставини злочину та затримала підозрюваного. Інформація про незаконне заволодіння транспортним засобом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, наразі тривають слідчі дії.

Шановні власники транспортних засобів! Потурбуйтеся про безпеку вашого автомобіля, зробіть все можливе, аби ваш транспортний засіб не став здобиччю для крадіїв. Якщо ж все таки сталася подібна неприємність – негайно зверніться до найближчого відділення міліції або зателефонуйте за номером (0522) 35-75-06 або 102.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool