Кіровоград:Бліц-новини культури

Січень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1333 | Коментарі: 0

В бібліотеці-філії № 5 МЦБС проведено святочні посиденьки «Магічне світло Різдва». Під час заходу відбулися конкурси, гадання, вікторина. В заході взяли участь 6-8 класів ЗОШ № 30.

 13 січня в бібліотеці-філії № 14 МЦБС проведено годину міркування «Здоров’я найвища цінність». Під час заходу проведено інформаційну вікторину. В заході взяли участь учні 4 класу ЗОШ № 21.

13 січня в бібліотеці-філії № 11 МЦБС проведено ранок «З Різдвом Христовим, Україно!». Під час заходу відбулися театралізоване дійство, конкурс. В заході взяли участь учні молодших класів ЗОШ № 35. 

13 січня в центральній бібліотеці МЦБС проведено слайд-розповідь «Згадаймо січень 1944-го». Під час заходу присутніх ознайомили з історією визволення м. Кіровограда від фашистських загарбників.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool