Кіровоград:аванс заробітної плати працівникам бюджетної сфери за березень профінансований повністю

Березень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 880 | Коментарі: 0

Про це повідомила начальник фінансового управління міської ради Любов Бочкова під час наради міського голови Олександра Саінсуса з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 24 березня.

Міський голова доручив фінансовому управлінню відстежувати зарахування цих коштів на розрахункові картки працівників бюджедних установ, оскільки, за оперативними даними, ще 3,5 мільйони гривень березневого авансу знаходяться на рахунках органів державного казначейства.

Олександр Саінсус наголосив також під час наради, що заробітну плату вчасно і у повному обсязі повинні отримувати не тільки бюджетники, а і працівники житлово – комунального господарства і транспортних підприємств, які щодня виконують в Кіровограді свою важливу соціальну місію. У той же час, відзначив міський голова, на рахунках держказначейства залишаються невикористаними профінансовані для галузі житлово – комунального господарства 1,7 мільйона гривень із загального фонду міського бюджету та 9,1 мільйона гривень із спецфонду. Така ж ситуація спостерігається із державною субвенцією на перевезення пільгових категорій громадян. Саме тому, за дорученням міського голови, керівники відповідних виконавчих органів мають відпрацювати всі механізми від законотворчої ініціативи до заходів на місцевому рівні, щоб ці кошти вчасно надходили на рахунки комунальників і транспортників.

 

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool