Кіровоград: звернення працівників школи-інтернату до обласних посадовців

Березень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1458 | Коментарі: 0

На адресу Fotoinform прийшов лист від колективу Бобринецької школи-інтернату. Друкуємо його без змін.

Голові Кіровоградської обласної ради

Директору департаменту освіти і науки Кіровоградської ОДА

Шановні Олександре Анатолійовичу та Ельзо Володимирівно!

Ми,переважна більшість колективу Бобринецької школи-інтернат, глибоко обурені діями частини працівників нашого закладу. Наші колеги, звернувшись із листом-скаргою до керівників обласної державної адміністрації та обласної ради, не поцікавилися думкою переважної більшості колективу (а це 72 чоловіка із 96 працюючих). Ми засуджуємо цей їх вчинок, оскільки вважаємо, що колектив сильний тоді, коли всі проблеми вирішує на місці, не виносячи бруду за межі закладу. Нас багато, багато і думок, поглядів, пропозицій. Істина, як відомо, народжується під час розмови, відвертої розмови. Ми переконані, якби невдоволені наші колеги проявили організаторські здібності і запросили на таку відверту розмову весь колектив, то непорозуміння між адміністрацією і невеличкою групою працівників, було б вирішено. Підтвердженням наших слів є вже те, що директор закладу Павленко О.Л. після зустрічі з депутатами обласної ради звернулася до колективу зі словами: «Я Вас почула. Будемо працювати і надалі на благо наших вихованців». Це є висновок справжнього керівника, професіонала, людини, яка всім серцем переймається за комфорт і домашні умови для вихованців закладу, які й без того обділені долею.
Ми також глибоко обурені й тим, що і в листі, і у виступах невдоволених зведені нанівець досягнення школи-інтернату за останні 2,5 роки. Наш заклад знаний сьогодні в області, ми отримуємо позитивні оцінки і схвалення після кожної тематичної перевірки чи семінару, державної атестації закладу. Системно оновлюється не тільки зовнішній вигляд школи, а й зміцнюється матеріально-технічна база. Комп’ютерний клас, плазмовий телевізор в актовому залі, музично-підсилювальна апаратура, нові стільці та учнівські столи, холодильник, центрифуга, тісто змішувач - це далеко не повний перелік того, чим поповнився заклад тільки за час керівництва Олени Леонідівни. Приємно пройтися коридорами нашої школи, де новий світлий лінолеум, де сучасно і по-домашньому оформлені штори з ламбрекенами, де картини і квіти створюють сімейний затишок. Актовий зал, капличка, навчальні кабінети, затишна їдальня милують око не тільки наших вихованців, а й створюють комфортні умови для всіх працівників. До 180 тисяч гривень спонсорської допомоги залучено Павленко Оленою Леонідівною на зміцнення навчально-матеріальної бази та на ремонтні роботи. Використання цих коштів є прозорим - і всі ми свідки цього.
Так, нинішній директор - вимоглива, але вимоглива, в першу чергу, до себе, що дає їй моральне право вимагати належного виконання своїх посадових обов’язків і від нас. Вчасно приходити на роботу, писати конспекти, виготовляти дидактичний матеріал, вчасно розпочати і закінчити урок, організовувати позакласну роботу, приймати участь у методичній роботі, підвищувати рівень самоосвіти у відповідності до кваліфікаційної категорії - це не примхи директора, це щоденна, невпинна робота кожного з нас. А от здійснювати контроль, корегувати і направляти діяльність закладу - це вже посадові обов’язки директора.
Обурює нас і те, що під листом є частина підроблених підписів. Не всі з 24 працівників, підписи яких зазначені у листі, розділяємо думку авторів листа.
Звинувачення вказані в листі надумані та безпідставні. І цьому підтвердженням є щира любов вихованців, адже дитячу любов купити неможливо
Ми переконані, що тільки виважена розмова у спільному колі принесе мир, спокій,стабільність нашому закладу, і ми надалі разом із нашими вихованцями та під керівництвом Павленко Олени Леонідівни будемо досягати нових звершень і визнання нашій рідній школі.

Лист1   Лист2


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool