Кіровоград: зустріч на перехресті «Знань»

Серпень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 1085 | Коментарі: 0

Шановні учні та студенти, а також їх батьки, друзі, вчителі та усі, для кого 1 вересня – Свято!

1 вересня з 10.00 до 13.00 год. Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М. Бойченка запрошує Вас стати учасниками веселої та змістовної бібліотусовки, присвяченої Дню знань, що відбудеться на вулиці Дворцовій (біля приміщення бібліотеки). Спеціально для Вас ми підготували насичену програму, що зацікавить і школярів, і студентів, і вчителів.
Приєднуйтесь, адже на Вас чекають:
Краєзнавчий намет присвячений темі Першого уроку - 75-річчю створення Кіровоградської області. Тут Ви зможете дізнатись про історію та сучасність Кіровоградщини, познайомившись із серією цікавих книжкових виставок; стати учасником краєзнавчої слайд-вікторини та переглянути пізнавальну відеомандрівку «Прогулянка вулицею Дворцовою».
Спеціально для тих, хто цікавиться історією рідного краю, в приміщенні бібліотеки о 9.00 та о 10.00 год. відбудеться краєзнавча слайд-бесіда «Край степовий, Кіровоградщина моя!».
Бібліотечний кінозал, в якому Ви зможете не лише переглянути цікаві буктрейлери учасників обласного етапу Всеукраїнського конкурсу "Оживають герої на екрані у рекламі", але й взяти почитати вподобану після перегляду роліку, книгу.
Майстерня креативу, де Вас навчать створювати традиційні ляльки-мотанки, модні прикраси з бісеру, що є актуальними в цьому сезоні. Родзинкою майстерні стане майстер-клас з виготовлення оптичної іграшки «Тауматроп».
Майстер-клас проводиться вперше в Кіровограді, тож не проґавте можливість створити унікальну іграшку.

Учасникам свята гарантуються: цікаві призи, смачні передбачення на наступний навчальний рік та безліч позитивних емоцій на додачу до гарного настрою!

Усіх бажаючих чекаємо 1 вересня з 10.00 до 13.00 на вул. Дворцовій (біля приміщення Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка).

Наголошуємо !!!! Свято відбудеться за будь-якої погоди !!!!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool