Кіровоград: знайомтесь, капітан міліції Віталій Шувалов

Квітень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 2224 | Коментарі: 0

Майже вісім років життя присвятив службі у карному розшуку капітан міліції Віталій Шувалов. Саме цей напрямок міліцейської роботи припав йому до душі з першого розкритого злочину та пійманого зловмисника. Улюбленою справою він захоплений і до сьогодні.

Нині Віталій Олександрович працює заступником начальника управління карного розшуку УМВС України в Кіровоградській області. Основна лінія роботи керівника та його підлеглих – розкриття тяжких злочинів, вчинених проти життя та здоров’я особи.
Оперативники одними з перших виїжджають на місце події та вживають вичерпних заходів для встановлення підозрюваних і їх затримання «за гарячими слідами». Однак кожне скоєне вбивство чи нанесення тяжких тілесних ушкоджень – це абсолютно індивідуальна ситуація, з окремими передумовами та мотивами, а тому на швидкість розкриття кримінального правопорушення впливає чимало факторів. Головне ж для розшуковця – зуміти вирахувати зловмисника, передбачити його наступні дії та буквально бути на крок попереду. Завдання не з легких, але саме цим і приваблює служба в карному розшуку.
– З кожним розкритим злочином отримуєш цінний досвід роботи, вдосконалюєш професійні навички, – говорить Віталій Шувалов. – Фактично постійно на практиці вчишся своєму фаху, відкриваючи його нові грані.
З початку поточного року на території області було скоєно 17 убивств. Всі злочини розкрито завдяки спільним зусиллям працівників управління карного розшуку та міськрайвідділів органів внутрішніх справ. Також правоохоронці затримали підозрюваного у вчиненні вбивства у минулому році.
Звісно, аби досягти кінцевого результату, необхідно сумлінно трудитися. Важливе значення має співпраця та взаєморозуміння з колегами. Віталій Олександрович запевняє, що його підлеглі справжні оперативники, адже кожен з них має за плечима не один рік саме розшукової діяльності.
– Якщо ж говорити про найголовніший секрет професійного успіху, то він полягає у простій істині – жити своєю справою і віддаватися їй сповна, – зазначає розшуковець. – Подвійна радість, коли робота приносить не лише задоволення тому, хто працює, а й користь людям.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool