Кіровоград: знайдено труп чоловіка

Лютий 20, 2013 | Новини | Переглядів: 1335 | Коментарі: 0

Новоукраїнський РВ УМВС України в Кіровоградській області просить допомоги у встановленні особи чоловіка, труп якого без ознак насильницької смерті було виявлено 28 червня 2011 року на території поля поблизу села Новопавлівка Новоукраїнського району.

Його прикмети: приблизний вік 45-50 років, зріст 155-160 см, худорлявої статури, волосся коротке темного кольору із сивиною, обличчя овальної форми, ніс великий прямий, губи тонкі, підборіддя виступаюче, очі світлі, брови дугоподібні, вуха овальної форми.

Особливі прикмети: 1, 3 зуб вгорі зліва та 1, 4, 5,6 вгорі з правого боку відсутні, вуса рудого кольору, наявні лобні залисини. На лівій руці нижче ліктя татуювання у вигляді букви «Л» та п’яти крапок. На литці правої ноги з правого боку татуювання у вигляді щита на передньому плані та меча на задньому, а також по одній крапці на вказівному та середньому пальцях.

Був одягнутий: джинсові штани сірувато-синього кольору, 31 розміру із написом на емблемі «JMTS JEANS», спортивна кофта темно-синього кольору внизу та блакитного кольору вгорі, футболка кольору хакі.

У кишені одягу чоловіка було виявлено запальничку синього кольору із вмонтованим діодним ліхтариком та написом «HOUSTON ROCKETS».
Просимо усіх, кому відома будь-яка інформація про особу, повідомити за телефоном: (251) 2-17-39, або до найближчого відділення міліції за номером «102».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool