Кіровоград: злодій увірвався до помешкання та вчинив розбійний напад

Листопад 16, 2015 | Новини | Переглядів: 1473 | Коментарі: 0

40-річний раніше судимий житель обласного центру увірвався до помешкання жінки, завдав їй тілесних ушкоджень та забрав грошові кошти у сумі близько 12 тисяч гривень, 100 доларів США та 10 євро. За вчинене зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі.

- Слідчі перевіряють причетність затриманого ще до щонайменше 5 розбійних нападів на території міста, - повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик.
Пригода сталася близько 13-ої години дня. Зловмисник дізнався від знайомих, що 67-річна жінка буде вдома сама. Через незамкнені вхідні двері чоловік потрапив до помешкання. Нападник наніс господині численні удари руками і ногами в різні частини тіла, від яких потерпіла знепритомніла. Після цього, почав нишпорити у пошуках наживи. Обшукавши квартиру, зловмисник забрав грошові кошти у сумі близько 18 тисяч гривень і втік.
Непритомну побиту жінку знайшли сусіди, які й викликали швидку допомогу та зателефонували на «102».
Знаючи, що правоохоронці вже почали пошуки, чоловік переховувався деякий час у столиці. Коли ж крадені гроші скінчилися, вирішив повернутися до обласного центру.
Завдяки отриманій оперативній інформації та проведенню слідчо-розшукових дій місцезнаходження розбійника встановили та затримали його.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій», санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.
Підозрюваному обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.
Зловмисник вже має 4 судимості за скоєння аналогічних кримінальних правопорушень та в минулому році звільнився з місць позбавлення волі.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУ НП України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool