Кіровоград: жінки вчилися шукати роботу

Лютий 01, 2013 | Новини | Переглядів: 949 | Коментарі: 0

У четвер 31-го січня у приміщенні Кіровоградського прес-клубу пройшов тренінг на тему «Шукаємо роботу» у рамках масштабного проекту, що його з січня по березень реалізує на теренах трьох областей України громадська організація «Фундація прав людини».

Як розповів керівник «Фундація Прав Людини», наш земляк, а нині киянин Євгеній Фомін, мається на увазі комплексна Програма захисту трудових прав сільських жінок «Влаштуємося на роботу», яка стала можливою завдяки підтримки Посольства Канади в Україні.
Тренер Олександра Матвійчук, яка приїхала до міста, щоб провести навчання для кіровоградських жінок, розповідає, що метою проекту є не тільки покращення захисту соціальних та економічних прав жінок, але й посилення співпраці громадських організацій, центрів зайнятості та медіа.
Для цього було заплановано не тільки тренінг в обласному центрі та ще в одному із районів області, але й засідання круглого столу, де запрошені експерти – фахівці центрів зайнятості, науковці національного технічного університету, Департаменту соціального захисту населення та Департаменту освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації – поділилися думками щодо того, як краще сприяти забезпеченню рівних прав та можливостей для безробітних жінок у питаннях професійної орієнтації та соціального супроводу, а також підвищити рівень тих соціальних послуг, які надають жінкам місцеві державні установи та громадські організації.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool