Кіровоград: затримали активного учасника масових заходів

Квітень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1374 | Коментарі: 0

Минулої доби працівники міліції встановили місцезнаходження особи, яку було офіційно оголошено у розшук за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство».

На цьому питанні досить гостро акцентувала увагу журналіст одного з всеукраїнських телеканалів учора, під час прес-конференції за участі в.о. начальника УМВС України в Кіровоградській області Віктора Мігалатюка.
Віктор Васильович пообіцяв представникам ЗМІ повідомити про результати роботи вже найближчим часом.
Сьогодні УМВС в області офіційно інформує громадськість про те, що минулої доби активного учасника масових заходів, які відбувалися у січні поточного року на одній з центральних площ Кіровограда і закінчилися бійкою, відповідно до санкції суду затримано та доправлено до Кіровоградського міського відділу міліції. Саме цю особу зафіксували відеокамери численних ЗМІ, які в момент сутички знаходилися поруч з місцем події.
Вже найближчим часом громадянину буде повідомлено про підозру та направлено до суду для обрання міри запобіжного заходу стосовно нього.
У кримінальному провадженні наразі проводиться досудове слідство.

Працівники міліції закликають усіх мешканців області, представників громадських організацій та журналістів до співпраці. Якщо Вам відома будь-яка інформація щодо осіб, які знаходяться у розшуку, про це необхідно негайно повідомляти правоохоронні органи, а не замовчувати.
Кожна людина повинна мати з цих питань власну думку і чітке розуміння того, що саме завдяки спільним і злагодженим діям міліції та громадськості можливо максимально швидко і прозоро навести лад у суспільстві.

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool