Кіровоград: засуджено міліціонера

Серпень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 1074 | Коментарі: 0

Вироком Кіровського районного суду м. Кіровограда 5 років позбавлення волі отримав слідчий УМВС України в Херсонській області.

Нагадаємо, працівник міліції під час виконання своїх службових повноважень грубо порушив права підозрюваного, а згодом, обвинуваченого, - на захист. Зокрема, порушив кримінальну справу по факту ДТП, склав завідомо неправдиві документи щодо притягнення до кримінальної відповідальності жителя Кіровограда. Надалі правоохоронець власноруч вніс записи про нібито відмову підозрюваного від написання процесуальних документів в присутності понятих; склав протокол допиту свідків, вклавши в них завідомо неправдиві відомості, тим самим порушивши громадські права жителя обласного центру.
За вироком суду міліціонера визнано винним за ч. 3 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем) та засуджено до п’яти років позбавлення волі з трирічним іспитовим строком.
Крім того, суд позбавив засудженого права обіймати відповідні посади протягом трьох років.
Прес-служба прокуратури міста Кіровограда


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool